Skip to content
Exam Guides

Test Bank For Business Data Networks And Security, 10th Edition

Get the ultimate practice with Test Bank For Business Data Networks And Security, 10th Edition, filled with solved test bank questions and answers.

Preview 16 of 227 pages

See the first 16 pages exactly as they appear in the document.

  1. Page 1
    Read page 1 as text

    1 Business Data Networks and Security, 10e (Panko) Chapter 1 Welcome to the Cloud 1) Depicting the Internet as a cloud symbolizes that ________. A) the Internet is amorphous B) the Internet is no longer understandable by humans C) the Internet is too complex for anyone to depict D) users do not have to know how the Internet operates and where resources are located Answer: D Diff: 1 Question: 1a Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept 2) A networking device that plays an important role in directing network communication is called a ________. A) client B) server C) host D) router Answer: C Diff: 1 Question: 2a Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept 3) Which of the following is a host when it is on a network? A) a client PC B) a server C) a mobile phone D) all of the above Answer: D Diff: 1 Question: 2b Objective: Describe basic networking devices, including networking hosts, networking devices, the Internet, and Internet service users. Classification: Concept

  2. Page 2
  3. Page 3
    Read page 3 as text

    2 4) Application programs on ________ communicate by sending messages between each other. A) the same host B) different hosts C) the same network D) different networks Answer: B Diff: 1 Question: 2d Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept 5) What kind of address do hosts have on the Internet? A) World Wide Web URLs B) MAC addresses C) EUI - 48 addresses D) IP addresses Answer: D Diff: 1 Question: 3a Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application 6) 60.49.7.254 is an ________. A) IPv4 address B) IPv6 address C) both A and B D) neither A nor B Answer: A Diff: 1 Question: 3b Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application

  4. Page 4
    Read page 4 as text

    3 7) The address 60.49.7.254 is represented in ________. A) dotted decimal notation B) EUI - 48 notation C) hexadecimal notation D) binary notation Answer: A Diff: 1 Question: 3c Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept 8) Dotted decimal notation is used by ________. A) networks B) computers C) both A and B D) neither A nor B Answer: A Diff: 1 Question: 3d Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept 9) What type of address is 32 bits long? A) IPv4 B) IPv6 C) EUI - 48 D) all of the above Answer: A Diff: 1 Question: 3g Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept

  5. Page 5
    Read page 5 as text

    4 10) What type of address is 100 bits long? A) IPv4 B) IPv6 C) EUI - 48 D) none of the above Answer: D Diff: 2 Question: 3h Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application 11) ________ collectively form the core of the Internet service. A) CSPs B) ISO, the IETF, and ITU - T C) ISPs D) Telephone companies Answer: C Diff: 2 Question: 4b Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 12) Who controls the Internet? A) the U.S. government B) the United Nations C) the IETF D) no one Answer: D Diff: 1 Question: 4c Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application

  6. Page 6
    Read page 6 as text

    5 13) Netflix uses AWS for its ________. A) recommendation system B) content delivery appliances C) both A and B D) neither A nor B Answer: A Diff: 2 Question: 5d Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 14) Content delivery networks mainly ________. A) increase transmission speed B) increase program selection C) decrease program selection D) reduce latency Answer: D Diff: 2 Question: 5e Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 15) A ________ may have multiple ________. A) physical server, virtual machines B) virtual machine, physical servers C) both A and B D) neither A nor B Answer: A Diff: 2 Question: 6a Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 16) Which can be moved more easily? A) a physical server B) a virtual machine C) Both are about equally easy to move. D) Neither can be moved easily. Answer: B Diff: 1 Question: 6b Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application

  7. Page 7
    Read page 7 as text

    6 17) Netflix uses the most VMs ________. A) on weekends B) on weekdays C) in the evenings D) during the day Answer: C Diff: 1 Question: 6d Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 18) Which type of service manages application software for users? A) IaaS B) SaaS C) both A and B D) neither A nor B Answer: B Diff: 2 Question: 7b Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 19) IaaSs own _________. A) application software B) servers C) both A and B D) neither A nor B Answer: B Diff: 2 Question: 7c Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 20) For Netflix, Google is a(n) ________. A) IaaS B) SaaS C) both A and B D) neither A nor B Answer: B Diff: 2 Question: 7d Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application

  8. Page 8
    Read page 8 as text

    7 21) For Netflix, ________ is a(n) ________, and ________ is a(n) ________. A) Google, IaaS, AWS, IaaS B) Google, SaaS, AWS, SaaS C) Google, IaaS, AWS, SaaS D) Google, SaaS, AWS, IaaS Answer: D Diff: 2 Question: 7f Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 22) An IaaS provides ________. A) servers B) application programs C) both A and B D) neither A nor B Answer: A Diff: 2 Question: 7g Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 23) When a cloud client customer moves from one machine to another machine, ________. A) the same data files are available B) the same application software personalization is in effect C) both A and B D) neither A nor B Answer: C Diff: 2 Question: 8a Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 24) In SaaS, the user normally ________. A) purchases software B) pays for software by amount of use C) both A and B D) neither A nor B Answer: B Diff: 1 Question: 8c Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Concept

  9. Page 9
    Read page 9 as text

    8 25) Cloud customers are concerned that ________. A) their data might be hacked B) the government may access their data secretly C) both A and B D) neither A nor B Answer: C Diff: 2 Question: 9 Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service). Classification: Application 26) Guarantees by a provider to meet certain delivery quality specifications are called ________. A) speed quality guarantees B) service level agreements C) service warranties D) contracts Answer: B Diff: 1 Question: 11a Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept 27) Network speeds usually are measured in ________. A) bits per second B) bytes per second C) both A and B D) neither A nor B Answer: A Diff: 1 Question: 11c Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Concept

  10. Page 10
    Read page 10 as text

    9 28) 320,000 kbps is ________. A) 320 bps B) 320 Mbps C) 320 Gbps D) none of the above Answer: B Diff: 2 Question: 11d Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application 29) 20,000 bits per second is ________. A) 20 Kbps B) 20 Mbps C) 20 Gbps D) none of the above Answer: A Diff: 1 Question: 11e Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application 30) 200,000M bits per second is ________. A) 200 Kbps B) 200 Mbps C) 200 Gbps D) none of the above Answer: C Diff: 1 Question: 11e Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application

  11. Page 11
    Read page 11 as text

    10 31) 7,000 bps can also be written as ________. A) 7 Kbps B) 7 Mbps C) 7 Gbps D) none of the above Answer: A Diff: 1 Question: 12a Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application 32) 0.02 Gbps can also be written as ________. A) 2 Mbps B) 20 Mbps C) 200 Mbps D) none of the above Answer: B Diff: 2 Question: 12d Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application 33) Writing 37,400 Mbps properly in metric notation would be________. A) It is written properly. B) 37.4 kbps C) 37.4 Mbps D) 37.4 Gbps Answer: D Diff: 1 Question: 13b Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application

  12. Page 12
    Read page 12 as text

    11 34) Writing 37kbps properly in metric notation would be ________. A) 37 bps B) 3700 bps C) 37,000 bps D) 37,000 Mbps Answer: C Diff: 1 Question: 13d Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements. Classification: Application 35) Dividing an application message into a series of smaller message segments is called ________. A) fragmentation B) packetization C) serialization D) multiplexing Answer: A Diff: 1 Question: 14a Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets. Classification: Concept 36) If a transmission link has a relatively high error rate, ________. A) fragmentation is likely to reduce delivery time for the entire application message B) fragmentation is likely to increase delivery time for the entire application message C) either A or B D) neither A nor B Answer: A Diff: 2 Question: 14c Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets. Classification: Application 37) When messages of different users share a transmission line, this is ________. A) fragmentation B) packetization C) multiplexing D) parallel transmission Answer: C Diff: 1 Question: 14d Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets. Classification: Concept

  13. Page 13
    Read page 13 as text

    12 38) Multiplexing ________. A) reduces cost B) increases transmission speed C) both A and B D) neither A nor B Answer: A Diff: 2 Question: 14e Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets. Classification: Application 39) The most widely used single network address is the ________. A) EUI - 48 address B) MAC address C) IP address D) PPP address Answer: A Diff: 1 Question: 16a Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Concept 40) All single network addresses are ________ addresses. A) EUI - 48 B) IP C) both A and B D) neither A nor B Answer: D Diff: 1 Question: 16d Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 41) Data link layer standards govern ________. A) connectors B) frame organization C) both A and B D) neither A nor B Answer: B Diff: 2 Question: 17c Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application

  14. Page 14
    Read page 14 as text

    13 42) Data link layer standards govern ________. A) switch operation B) frame organization C) both A and B D) neither A nor B Answer: C Diff: 2 Question: 17c Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 43) At what layer do you find EUI - 48 addresses? A) physical B) data link C) Internet D) two or more of the above Answer: B Diff: 1 Question: 17d Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 44) At what layer are frames standardized? A) physical B) data link C) Internet D) all of the above Answer: B Diff: 1 Question: 17e Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application

  15. Page 15
    Read page 15 as text

    14 45) The second - lowest standards layer is the ________ layer. (Read the question and answers carefully.) A) physical B) data link C) Internet D) none of the above Answer: D Diff: 2 Question: 18c Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 46) At what layer(s) do you find single network standards? A) Layer 1 B) Layer 2 C) both A and B D) neither A nor B Answer: C Diff: 1 Question: 18d Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 47) PPP is standardized at the ________ layer. A) physical B) data link C) Internet D) transport Answer: B Diff: 2 Question: 18e Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application

  16. Page 16
    Read page 16 as text

    15 48) 802.11 data link layer standards govern ________. A) frame organization B) access point operation C) both A and B D) neither A nor B Answer: C Diff: 3 Question: 19b Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 49) In a single network transmission, there is always ________. A) a single frame B) a single data link C) both A and B D) neither A nor B Answer: C Diff: 1 Question: 19c Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 50) Switches make decisions based on the ________. A) physical link address B) source data link layer address C) destination data link layer address D) phase of the moon Answer: C Diff: 2 Question: 20c Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application 51) An individual switch knows the frame's entire ________. A) session B) data link C) route D) none of the above Answer: D Diff: 2 Question: 20d Objective: Describe how single point - to - point, wireless, switched, and hybrid wireless - switched networks operate - especially how switches forward incoming frames. Classification: Application

211 more pages in the full document

Unlock it once and it stays in your library, ready to chat with or turn into flashcards.

Unlock the full document
See all

Study this document with CramX

Once it is in your library, every tool can work from it.