Skip to content
Past Exams

2021 NRNP6552 Hemotology Midterm Exam With Answers (101 Solved Questions)

With 2021 NRNP6552 Hemotology Midterm Exam With Answers, you get a complete overview of past exam trends.

Preview 10 of 33 pages

See the first 10 pages exactly as they appear in the document.

  1. Page 1
    Read page 1 as text

    Walden UniversityNRNP 6552 Midterm exam questions 4/11/2021 Review Test Submission: Exam - Week 6 Midterm User Student Course NRNP-6552-19-Adv Nur Pr Reproductive Hlth-QTR- Term-wks-1- thru-11-(03/01/2021-05/16/2021)-PT27 Test Exam - Week 6 Midterm Started 4/11/21 12:56 PM Submitted 4/11/21 1:56 PM Due Date 4/12/21 1:59 AM Status Completed Attem pt Score Time Elapse d Question 1 1 out of 1 points The is a sensitive organ that is typically described as the female homologue of the penis. Ans: Clitoris Question 2 1 out of 1 points Normal vaginal discharge has a pH of: Ans: 3.8 and 4.5 Question 3 1 out of 1 points On physical examination, pale atrophic depigmented tissue that has a “cigarette paper” appearance is consistent with: Ans: Lichen Sclerosus Question 4 1 out of 1 points

  2. Page 2
  3. Page 3
    Read page 3 as text

    Criteria for clinical diagnosis of bacterial vaginosis include the presence of three out of four of the following Amsel criteria: answer: C (white, thin adherent vaginal discharge, pH equal or greater than 4.5; positive whiff/KOH test; presence of WBC on microscopic examination) Question 5

  4. Page 4
    Read page 4 as text

    1 out of 1 points The most common STI in the United States is: Answer: Chlamydia Question 6 1 out of 1 points Ovarian failure is diagnosed when estrogen production is identified while the serum FSH is . Answer: B (Low Estrogen, High) Question 7 1 out of 1 points Approximately of infertility cases are due to female factors and are due to male factors. Answer: D - 55%. 35% Question 8 1 out of 1 points In women with PCOS, polycystic ovaries are due to: Answer: B (Chronic Anovulation) characterized by hyperandrogenaemia and hyperinsulinemia, which play a role in anovulation (Excess adipose tissues may lead to polycystic ovarian syndrom Question 9 1 out of 1 points The most common symptoms of uterine cancer are: Answer B. Abnormal uterine bleeding and postmenopausal bleeding. Question 10 1 out of 1 points Neisseria gonorrhea is a bacteria

  5. Page 5
    Read page 5 as text

    Answer: Gram-negative diplococci bacteria Question 11 0 out of 1 points

  6. Page 6
    Read page 6 as text

    When females go through puberty, the changes that occur are initiated by the production of: Answer: B (oestrogen) Question 12 1 out of 1 points The most common pathogen leading to urinary tract infection is: Answer: Escherichia coli (E. coli). Question 13 0 out of 1 points All organizations recommend beginning screening mammograms in average-risk women at age Answer: 40 – 44 years Question 14 1 out of 1 points When completing this exam, did you comply with Walden University's Code of Conduct including the expectations for academic integrity? Answer: YES Question 15 1 out of 1 points The new guideline for systolic blood pressure cut-off for hypertension is: Answer: D (Systolic BP should not be lowered to below 120 mm Hg. Diastolic BP should not be lowered to below 70 mm Hg) Question 16 1 out of 1 points Menopause is defined as: Answer: D (none of the above)

  7. Page 7
    Read page 7 as text

    Question 17 1 out of 1 points First line pharmacologic treatment for women with PCOS is/are: Answer: COCs (Ethinyl estradiol + levonorgestrel, norgestimate – vienva, aviane, marzia, levein, amethyst) Question 18

  8. Page 8
    Read page 8 as text

    1 out of 1 points Clinicians are required to report certain STIs to their state public health officials. These include: answer: Nationally notifiable STIs include chancroid, chlamydia, gonorrhea, hepatitis, HIV, and syphilis Question 19 1 out of 1 points Symptoms of Polycystic Ovary Syndrome (PCOS) include all of the following except: Answer: D – Hypopigmentation of the extremities • irregular periods or no periods at all. • difficulty getting pregnant (because of irregular ovulation or failure to ovulate) • excessive hair growth (hirsutism) – usually on the face, chest, back or buttocks. • weight gain. • thinning hair and hair loss from the head. • oily skin or acne. Question 20 0 out of 1 points Josefina is a 47-year-old patient with family history of diabetes. Her BMI is 30. She has been healthy except for medication-controlled hypertension. She has been very compliant with her appointments. Today, you tell her you need to check her blood sugar. She says “I just read an article that said I only need to have that checked every three years. You just checked it last year.” You tell her: answer: A I will advice Josefina that, the test determines your typical blood sugar levels and their proximity to normal. When you're first diagnosed, you get these checkups every three months, then every six months until you're stable. This can be done by your primary care physician or a diabetic nurse. Every diabetic should see a doctor at least every three months. Routine visits enable your doctor to monitor your status and if required, modify your treatment strategy. weight, feet, heart , diet, Eyes , neuropathy, circulation ,blood , thyroid, electrolytes, cholesterol, blood pressure and other tests should be performed on an annual basis.

  9. Page 9
    Read page 9 as text

    For patients with diabetes, one reason for hospitalization and unplanned hospital readmission is severe dysglycemia (uncontrolled hyperglycemia -- high blood sugar, or hypoglycemia -- low blood sugar), says new research published in the Journal of General Internal Medic Question 21 1 out of 1 points The test for the fishy odor that occurs in bacterial vaginosis is called the: Answer: Whiff Test Question 22

  10. Page 10
    Read page 10 as text

    0 out of 1 points Evidence from randomized trials on intimate partner violence screening support the following intervention(s) for women of childbearing age: Answer: E (A, B, and C) Evidence from randomized trials support a variety of interventions for women of childbearing age which includes counseling, home visits, and mentoring support Question 23 1 out of 1 points The act that was established that mandated every American to carry health insurance is called: answer: The Patient Protection and Affordable Care Act (ACA) Question 24 1 out of 1 points All of the following are risk factors for UTI, except: Answer: B (infrequent sexual activity) Question 25 0 out of 1 points Reproductive coercion includes behaviors: Answer D. (Any of the above) Question 26 1 out of 1 points An appropriate medication for Herpes Simplex virus is: Answer: D (all of the above) The most effective treatments for persons infected with HSV are antiviral medications including acyclovir, famciclovir and valacyclovir. Question 27 1 out of 1 points

23 more pages in the full document

Unlock it once and it stays in your library, ready to chat with or turn into flashcards.

Unlock the full document
See all

Study this document with CramX

Once it is in your library, every tool can work from it.