Skip to content
Exam Guides

Statistics for Business and Economics, 13th Edition Test Bank

Boost your confidence with Statistics for Business and Economics, 13th Edition Test Bank, a complete guide packed with solved problems, revision strategies, and key takeaways.

Preview 16 of 917 pages

See the first 16 pages exactly as they appear in the document.

  1. Page 1
    Read page 1 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 1 Multiple Choice 1. Different methods of developing useful information from large data bases are dealt with under a. data manipulation. b. data warehousing. c. big data. d. data mining. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.07 - Big Data and Data Mining NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 2. The process of capturing, storing, and maintaining data is known as a. data manipulation. b. data mining. c. data warehousing. d. big data. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.07 - Big Data and Data Mining NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 3. The subject of data mining deals with a. methods for developing useful decision - making information from large data bases. b. keeping data secure so that unauthorized individuals cannot access the data. c. computational procedure for data analysis. d. computing the average for data. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.07 - Big Data and Data Mining NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 4. In a questionnaire, respondents are asked to mark their gender as male or female. The scale of measurement for gender is

  2. Page 2
  3. Page 3
    Read page 3 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 2 a. ordinal scale. b. nominal scale. c. ratio scale. d. interval scale. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 5. The scale of measurement that is used to rank order the observation for a variable is called the a. ratio scale. b. ordinal scale. c. nominal scale. d. interval scale. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 6. Some hotels ask their guests to rate the hotel's services as excellent, very good, good, and poor. This is an example of the a. ordinal scale. b. ratio scale. c. nominal scale. d. interval scale. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 7. The data measured on ordinal scale exhibits all the properties of data measured on a. ratio scale. b. interval scale. c. nominal scale.

  4. Page 4
    Read page 4 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 3 d. nominal and interval scales. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 8. Temperature is an example of a variable that uses a. the ratio scale. b. the interval scale. c. the ordinal scale. d. either the ratio or the ordinal scale. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 9. Arithmetic operations provide meaningful results for variables that a. use any scale of measurement except nominal. b. appear as non - numerical values. c. are quantitative. d. have non - negative values. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 10. Income is an example of a variable that uses the a. ratio scale. b. interval scale. c. nominal scale. d. ordinal scale. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data

  5. Page 5
    Read page 5 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 4 NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 11. Data measured a nominal scale a. must be alphabetic. b. can be either numeric or nonnumeric. c. must be numeric. d. must rank order the data. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 12. The scale of measurement that has an inherent zero value defined is the a. ratio scale. b. nominal scale. c. ordinal scale. d. interval scale. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 13. The measurement scale suitable for quantitative data is a. ordinal scale. b. nominal scale. c. either interval or ratio scale. d. only interval scale. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember

  6. Page 6
    Read page 6 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 5 14. Data a. are always numeric. b. are always non - numeric. c. are the raw material of statistics. d. are always categorical. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 15. The entities on which data are collected are a. elements. b. populations. c. samples. d. observations. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 16. The set of measurements collected for a particular element are called a. variables. b. observations. c. samples. d. populations. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 17. A characteristic of interest for the elements is called a a. sample. b. data set. c. variable. d. quality.

  7. Page 7
    Read page 7 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 6 ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 18. All the data collected in a particular study are referred to as the a. inference. b. variable. c. data set. d. population. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 19. Quantitative data a. are always non - numeric. b. may be either numeric or non - numeric. c. are always numeric. d. are never numeric. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 20. In a questionnaire, respondents are asked to mark their gender as male or female. Gender is an example of a(n) a. categorical variable. b. quantitative variable. c. interval - scale variable. d. ordinal - scale variable. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic

  8. Page 8
    Read page 8 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 7 STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 21. The number of observations will always be the same as the a. number of variables. b. number of elements. c. population size. d. sample size. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 22. Categorical data a. must be numeric. b. must be nonnumeric. c. cannot be numeric. d. may be either numeric or nonnumeric. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 23. Categorical data a. indicate either how much or how many. b. cannot be numeric c. are labels used to identify attributes of elements. d. must be nonnumeric. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 24. Ordinary arithmetic operations are meaningful a. only with categorical data.

  9. Page 9
    Read page 9 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 8 b. only with quantitative data. c. either with quantitative or categorical data. d. with neither quantitative or categorical data. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 25. Social security numbers consist of numeric values. Therefore, social security number is an example of a. a quantitative variable. b. either a quantitative or a categorical variable. c. an exchange variable. d. a categorical variable. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 26. Temperature is an example of a. a categorical variable. b. a quantitative variable. c. either a quantitative or categorical variable. d. neither a quantitative nor categorical variable. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 27. For ease of data entry into a university database, 1 denotes that the student is an undergraduate and 2 indicates that the student is a graduate student. In this case data are a. categorical. b. quantitative. c. either categorical or quantitative. d. neither categorical nor quantitative. ANSWER: a

  10. Page 10
    Read page 10 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 9 POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 28. Arithmetic operations are inappropriate for a. categorical data. b. quantitative data. c. both categorical and quantitative data. d. large data sets. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 29. Income is an example of a. categorical data. b. either categorical or quantitative data. c. nominal data. d. quantitative data. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 30. Data collected at the same, or approximately the same point in time are a. time series data. b. approximate time series data. c. cross - sectional data. d. approximate data. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC:

  11. Page 11
    Read page 11 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 10 KEYWORDS: Bloom's: Remember 31. Data collected over several time periods are a. time series data. b. time controlled data. c. cross - sectional data. d. categorical data. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Remember 32. Statistical studies in which researchers do not control variables of interest are a. experimental studies. b. uncontrolled experimental studies. c. not of any value. d. observational studies. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.03 - Data Sources NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 33. Statistical studies in which researchers control variables of interest are a. experimental studies. b. control observational studies. c. non - experimental studies. d. observational studies. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.03 - Data Sources NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 34. The summaries of data, which may be tabular, graphical, or numerical, are referred to as a. inferential statistics. b. descriptive statistics.

  12. Page 12
    Read page 12 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 11 c. statistical inference. d. data analytics. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.04 - Descriptive Statistics NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Descriptive Statistics KEYWORDS: Bloom's: Remember 35. Statistical inference a. refers to the process of drawing inferences about the sample based on the characteristics of the population. b. is the same as descriptive statistics. c. is the process of drawing inferences about the population based on the information taken from the sample. d. is the same as a census. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Understand 36. The collection of all elements of interest in a particular study is a. the population. b. the sample. c. statistical inference. d. descriptive statistics. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Remember 37. A portion of the population selected to represent the population is called a. statistical inference. b. descriptive statistics. c. a census. d. a sample. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy

  13. Page 13
    Read page 13 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 12 LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Understand 38. In a sample of 800 students in a university, 240 or 30% are Business majors. The 30% is an example of a. a sample. b. a population. c. statistical inference. d. descriptive statistics. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.04 - Descriptive Statistics NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Descriptive Statistics KEYWORDS: Bloom's: Understand 39. In a sample of 400 students in a university, 80 or 20% are Business majors. Based on the above information, the school's paper reported that "20% of all the students at the university are Business majors." This report is an example of a. a sample. b. a population. c. statistical inference. d. descriptive statistics. ANSWER: c POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Understand 40. Five hundred residents of a city are polled to obtain information on voting intentions in an upcoming city election. The five hundred residents in this study is an example of a(n) a. census. b. sample. c. observation. d. population. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference

  14. Page 14
    Read page 14 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 13 KEYWORDS: Bloom's: Understand 41. A statistics professor asked students in a class their ages. On the basis of this information, the professor states that the average age of all the students in the university is 24 years. This is an example of a. a census. b. descriptive statistics. c. an experiment. d. statistical inference. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Understand 42. The owner of a factory regularly requests a graphical summary of all employees' salaries. The graphical summary of salaries is an example of a. a sample. b. descriptive statistics. c. statistical inference. d. an experiment. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.04 - Descriptive Statistics NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Descriptive Statistics KEYWORDS: Bloom's: Understand 43. The Department of Transportation of a city has noted that on the average there are 17 accidents per day. The average number of accidents is an example of a. descriptive statistics. b. statistical inference. c. a sample. d. a population. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.04 - Descriptive Statistics NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Descriptive Statistics KEYWORDS: Bloom's: Understand 44. The process of analyzing sample data in order to draw conclusions about the characteristics of a population is called

  15. Page 15
    Read page 15 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 14 a. descriptive statistics. b. statistical inference. c. data analysis. d. data summarization. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Remember 45. In a post office, the mailboxes are numbered from 1 to 4,500. These numbers represent a. categorical data. b. quantitative data. c. either categorical or quantitative data. d. since the numbers are sequential, the data is quantitative. ANSWER: a POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 46. The average age in a sample of 190 students at City College is 22. As a result of this sample, it can be concluded that the average age of all the students at City College a. must be more than 22, since the population is always larger than the sample. b. must be less than 22, since the sample is only a part of the population. c. could not be 22. d. is around 22. ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Understand 47. Since a sample is a subset of the population, the sample mean a. is always smaller than the mean of the population. b. is always larger than the mean of the population. c. must be equal to the mean of the population. d. varies around the mean of the population.

  16. Page 16
    Read page 16 as text

    CH 01 - Data and Statistics Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 15 ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.05 - Statistical Inference NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: Statistical Inference KEYWORDS: Bloom's: Understand 48. The scale of measurement used for variable data that is simply a label for the purpose of identifying the attribute of an element is the a. ratio scale. b. nominal scale. c. ordinal scale. d. interval scale. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 49. In a data set, the number of elements will always be the same as the number of a. independent variables. b. observations. c. data points. d. dependent variables. ANSWER: b POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic STATE STANDARDS: United States - AK - DISC: KEYWORDS: Bloom's: Understand 50. Which of the following is not a scale of measurement? a. Nominal b. Ordinal c. Interval d. Primal ANSWER: d POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: BSST.ASWC.17.01.02 - Data

901 more pages in the full document

Unlock it once and it stays in your library, ready to chat with or turn into flashcards.

Unlock the full document
See all

Study this document with CramX

Once it is in your library, every tool can work from it.